Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвТова, което се случва досега, го правеха ГЕРБ  през

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвТова, което се случва досега, го правеха ГЕРБ  през
Коментари Харесай

Явор Дачков: Културист да стане шеф на НАП е несериозно. Дотук служебният кабинет прави всичко като ГЕРБ

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Това, което се случва до момента, го правеха ГЕРБ  през 2009 година, тъй че това не е ново. Всяка нова власт идва, стартира да чисти незабавно старите и старите почват да викат, че това е чистка и по този начин нататък. Това сме го гледали 30 години. Смешното в тази ситуация е, че аз същински се развличам, че към този момент толкоз държавни управления се извъртяха, че в този момент новите, които идват, към този момент са взели участие в предходните ръководства и в този момент да вземем за пример има доста назначения в настоящето служебно държавно управление, които са работили в кабинета на Борисов 1, в кабинета на Плевнелиев, който беше районен министър на Борисов и повдигнат за президент от Борисов. Всъщност от времето, когато Борисов беше основен секретар, там виждам една блестящо име - Соня Младенова, която работеше в министерството, тъкмо когато Борисов беше основен секретар, тъй че е доста смешно и един другар през днешния ден доста удачно се пошегува, че в действителност изгонването на ГЕРБ наподобява доста на имунизацията с първата инжекция. Вкарват ти малко вирус от същото, от Борисов 1, за придобиеш антитела и имунитет за Борисов, да го изгониш най-после, с цел да не идва Борисов 4. 

Така стартира коментара си за основните рокади във властта журналистът Явор Дачков в " Пресечна точка " по Нова Тв. 

В интерес на истината шефката на Национална агенция за приходите в действителност скандално изчезна, тъкмо когато се случи най-голямото приключване на данни и може би е било резонно да я сменят. Но аз се чудя, има ли някой, който мисли в сегашната власт, и не е ли по-добре преди да повдигнат някого, най-малко да чукнат страницата на фейсбук или в Гугъл и да видят каква фотография ще излезе. Защото през днешния ден това, което ще запомнят феновете е, че културист е станал началник на Национална агенция за приходите, което звучи безусловно несериозно и смешно. Някой сподели, че е доста огромен експерт и по този начин нататък, аз знам, че той е по-известен с културизма си и препоръките си по хранителни добавки, в сравнение с с следствията си в Национална агенция за приходите, само че чисто нагледно това е втори гаф, трети на новото служебно държавно управление, което потегли доста добре със самия си избор, ние го коментирахме тук, че са ми забавни млади и свежи хора, и това, което ми се коства, че е значимо да се каже, това служебно държавно управление, за десети път го споделям, няма време да прави кой знае какви неща, а чисто нагледно те трябваше да бъдат разнообразни от ГЕРБ. Но дотук вършат всичко като ГЕРБ. Оставят от Борисов 50 лв. за пенсионери, т.е. Борисов го " изчегъртаме ", само че оставаме неговата политика, а назначават културист вместо калинка за началник на Национална агенция за приходите. Ако отворите от обществените мрежи, ще видите единствено мускули и нищо друго, и хранителни добавки. Много изненадващо също е назначението в Министерство на вътрешните работи, мисля, че шефът на кабинета на новия министър е основател на партията на Васил Божков. За мен това са недомислени неверни стъпки, безредни стъпки и в края на краищата удостоверява това, което от дълго време по-възрастните от нас и с опит знаят, че по този начин всяка еуфория за ново начало е смешна, тъй като ние сме отново тук и сме си отново същите, както споделяше починалият Стефан Продев, сподели още Явор Дачков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР